طرز تهیه وافل صبحانه با وافل ساز و بدون دستگاه

به گزارش مجله سرگرمی، تنبلی را کنار بگذارید و خودتان را به یک صبحانه انگلیسی ساده، خوشمزه، کرانچی با بافت نرم میانی و میوه های خرد شده، کمی خامه و عسل یا حتی نوتلا و بستنی مهمان کنید! طرز تهیه وافل کار چندان سختی نیست!

طرز تهیه وافل صبحانه با وافل ساز و بدون دستگاه

وافل انواع مختلف دارد. در بعضی دستور ها از مایه خمیر، پودر بادام یا ماست استفاده می گردد و در بعضی زرده و سفیده از هم جدا و به طور جداگانه هم زده می شوند. اما، ما در ادامه قصد داریم که نوع کلاسیک وافل را که ساده ترین، کم دردسرترین و در عین حال خوشمزه ترین نوع وافل است را به شما آموزش دهیم.

در این مطلب آمده است:

طرز تهیه وافل ، یک صبحانه انگلیسی ساده و خوشمزه

طرز تهیه وافل بدون دستگاه و روی گاز

طرز تهیه وافل ، یک صبحانه انگلیسی ساده و خوشمزه

مواد لازم
شیر¾ پیمانه
تخم مرغ1 عدد
آرد100 گرم
کره یا روغن مایع¼ پیمانه
بکینگ پودر2 قاشق چایخوری
عسل1 قاشق غذاخوری
وانیل¼ قاشق چایخوری
نمک1 پنس

روش تهیه

  • دستگاه وافل ساز را روشن کنید و اجازه دهید تا کاملا گرم گردد.
  • در ظرفی آرد، نمک و بکینگ پودر را الک کنید.
  • در ظرف دیگری تخم مرغ، وانیل و عسل را با همزن بزنید تا کرم رنگ گردد.
  • روغن یا کره آب شده را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید.
  • آرد الک شده و شیر را متناوبا در چند مرحله به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید.
  • کف دستگاه وافل ساز و یا قالب چدنی را چرب کنید و از مایه بدست آمده بسته به سایز دستگاه ¼ تا ½ پیمانه در هر قسمت بریزید و درب دستگاه را ببندید. دستگاه وافل ساز مجهز به ترموستاتی است که زمان آمده شدن وافل را به شما اطلاع می دهد. اما زمان تقریبی برای قالب های چدنی در حدود 3 تا 5 دقیقه خواهد بود.
  • وافل های آماده شده را همراه با کره و عسل، مربا و یا خامه، شکلات، نوتلا و میوه های فصل تزیین و سرو کنید.
  • در صورت تمایل می توانید خمیر وافل را به مدت یک هفته در یخچال نگهداری کنید و به طور روزانه برای صبحانه تهیه و سرو کنید. فقط توجه داشته باشید که قبل از هر بار مصرف مایه خمیر را مجددا به طور کامل هم بزنید.
  • اگر چه درست کردن وافل کار چندان مسئله ای نیست و شما می توانید در کمتر از یک ربع آن را تهیه کنید، اما در صورتی که زمان کافی برای تهیه روزانه ندارید، می توانید وافل پخته شده را به مدت یک ماه فریز کنید و قبل از هر بار مصرف اجازه دهید یخ زدایی شوند. در صورت لزوم از ماکرویو، گرم کردن در فر یا دستگاه وافل ساز برای گرم کردن مجدد وافل بهره ببرید.
  • برای درست کردن وافل شکلاتی، 25 گرم از میزان آرد دستور کم کنید و آن را با پودر کاکائو جایگزین کنید.

طرز تهیه وافل بدون دستگاه و روی گاز

دستگاه وافل ساز ندارید؟ هیچ اشکالی ندارد! به نزدیک ترین فروشگاه لوازم قنادی بروید و قالب های چدنی یا سیلیکونی وافل را تهیه کنید و به جای دستگاه، وافل خود را روی گاز و یا در فر درست کنید.

حرف آخر

اگر به دنبال درست کردن میان وعده های خوشگل و خوشمزه و در عین حال ساده هستید، پیشنهاد می کنم طرز تهیه شیرینی مادلین فرانسوی را نیز در این مطلب دنبال کنید.

لطفا اگر رسپی های ارائه شده در بخش آشپزی انگیزه را تهیه کردید، تجربیات و سوالات خود را با ما و سایر همراهان انگیزه به اشتراک بگذارید. کارشناسان ما در اسرع وقت جوابگوی سوالات شما خواهند بود.

rugozar.ir: مجله روگذر: مجله اخبار گردشگری

fastnote.ir: یادداشت سریع: گلچین اخبار و مقالات روز

منبع: مجله انگیزه
انتشار: 17 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 17 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 109089

به "طرز تهیه وافل صبحانه با وافل ساز و بدون دستگاه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه وافل صبحانه با وافل ساز و بدون دستگاه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید